Etusivu Tarjoukset Uutuudet Yhteydenotto Oma asiakastili
Tuoteryhmät
Tarjoukset
Drops Cotton Merino Uni Colour, laventeli, 23, 50g Drops Cotton Merino Uni Colour, laventeli, 23, 50g
2.80€  4.00€
Drops Cotton Merino Uni Colour, violetti, 27, 50g Drops Cotton Merino Uni Colour, violetti, 27, 50g
2.80€  4.00€
Drops Merino Extra Fine Mix, ruskea, 06m, 50g Drops Merino Extra Fine Mix, ruskea, 06m, 50g
2.65€  3.80€
Tietosivut
Maksutavat
TIETOSUOJASELOSTE / Kippovalimo Böök Lankakuppila - DROPS superstore matkasi varrella

Tämä on Yrityksen henkilötietolain ja EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukainen rekisteri- ja tietosuojaseloste.

Rekisterinpitäjä

Kippovalimo Böök Ky

Kirkkotie 85 C

95220 Simoniemi

Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa

Tiina-Riitta Böök-Leskinen

kippovalimo@kippovalimo.fi

puh: +358407697970

Rekisterin nimi

Kippovalimo Böök Ky:n asiakasrekisteri

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

  • asiakassuhteen hoitaminen ja ylläpito
  • tilausten ja palautusten käsittely
  • asiakaskirjeet ja tiedotteet
  • markkinointi omille asiakkaille
  • analysointi ja tilastointi

Rekisterin tietosisältö

Asiakkaan perustiedot

  • nimi
  • sähköpostiosoite
  • osoite
  • puhelinnumero
  • asiakkaan IP-osoite (tilausten ja palveluun kirjautumisen yhteydessä)

Säännönmukaiset tietolähteet

  • asiakkaan itsensä itsestään antamat tiedot joko tilausta tehdessään tai esim. puhelimitse
  • asiakkaan itse antamat tarjonnan estot


Rekisterin sisältämät tiedot

Asiakasrekisteri koostuu useammasta pääasiallisten käyttötarkoitusten mukaan kootusta erillisestä rekisteristä. Näiden asiakastiedot yhdessä muodostavat asiakkaasta tallennetut tietojoukot seuraavasti:

  • asiakkaan yhteystiedot ja tilaamisen mahdollistavat tavat
  • yritys-, yhdistys- ja yhteisöasiakkailta lisäksi yrityksen nimi ja y-tunnus
  • asiakasryhmätiedot, alennusluokka muut asiakaskohtaiset lisätiedot
  • laskutusosoite ja muut laskutustiedot
  • mahdollinen suostumus lähettää suoramarkkinointia
  • tiedot asiakkaan tilauksista, toimituksista ja palautuksista
  • asiakkuuteen liittyvä muu tekstimuotoinen tieto, kuten esim. yhteydenottopyynnön tarkoitus tai toive tilauksen toimitusajasta

Henkilötietojen säilytysaika

Henkilötietoja säilytetään niin kauan kun on tarpeen mm. asiakassuhteen ylläpitämistä ja kirjanpitoa varten. Pyynnöstä asiakkaan tiedot poistetaan rekisteristä. Kirjanpidosta sitten, kun niiden säilytys ei ole enää tarpeen.

Rekisterin suojauksen periaatteet

Tiedot säilytetään salasanoin suojatun yhteyden takana, paperinen aineisto lukitussa tilassa. Salasanaa käyttää rekisterin pitäjä. Mm. palomuuritekniikan avulla estetään ulkopuoliset tunkeutumiset ja pääsy rekisteritietoihin. Rekisterinpitäjää sitoo vaitiolovelvollisuus. Tietoja kerrotaan tai luovutetaan ulkopuolisille vain lakiin perustuvan ilmoitusvelvollisuuden johdosta, kuten asiakkaan omasta pyynnöstä tai viranomaisen lakiin perustuvasta pyynnöstä. 

Rekisteröidyn oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus mm.

  • pyydettäessä tarkistaa antamansa henkilötiedot ja oikeus pyytää ko. tietojen oikasemista tai poistamista
  • rekisterin henkilöllä on oikeus muutoksiin niissä tiedoissa, jotka hänestä on kirjattu virheellisesti rekisteriin, nämä toimenpiteet tulee ensisijaisesti tehdä asiakkaan omilla sivuilla, jossa voi tietoja tarkastella ja muuttaa

Suoramarkkinoinnin suostumukset ja kiellot

Asiakkaalla on mahdollisuus tilata tai perua uutiskirjeen tilaus kirjautuneena verkkopalvelussa. Uutiskirjeen voi perua myös suoraan uutiskirjeen viestissä olevan linkin kautta.

Päivitetty 16.5.2018

 

Tuotehaku
Anna tuotehaun hakusana
 
Laajennettu haku
Eniten ostetut
Drops Baby Merino Uni Colour, luonnonvalkoinen, 02, 50 g Drops Baby Merino Uni Colour, luonnonvalkoinen, 02, 50 g
2.65€  3.80€
Ostoskori
0 kpl
Toimitustavat ja hinnat alkaen
Matkahuolto Lähellä-pakettiTarvitaan paikkakunta
Matkahuollon Bussipaketti7.00€
Postitse8.10€
Nouto kauppiaan toimipisteestä0.00€
Toimituskulut päivittyvät automaattisesti ostoskorin sisällön mukaan. Yli 150 € tilauksesta maksamme toimituskulut.
drops